Välkommen på lunchföreläsning tillsammans med stiftelsen Allbright och Länsstyrelsen Jönköpings län. Du som partnerföretag och/eller du som tidigare varit med på listan får förtur för att anmäla dig, då vi sedan kommer bjuda in brett.

NÄR? Tisdagen den 30 november kl. 12.00-13.30

VAR? Elmia Golfcenter och online.
OBS! Endast platser kvar till sändningen online.

Under lunchföreläsningen kommer du få ta del av rapporter och forskning som tydliggör vinsterna med att arbeta målmedvetet med jämställdhet och mångfald för att inspirera åhörare till att själva driva förändringen och skapa mer inkluderande arbetsplatser. Du kommer dessutom kunna mingla och nätverka med initiativets övriga samarbetspartners samt de kvinnor som tidigare varit med på listan.

INFO: På Elmia Golfcenter har vi plats för 75 gäster (inkl. lunch) och platserna dit är nu fyllda. Du som inte lyckades knipa en av platserna, eller inte vill delta fysiskt, kan ta del av föreläsningen online. Länk till onlineföreläsningen skickas ut till dig som anmält dig.
Partnerföretag till Årets unga ledande kvinna är garanterade en plats per företag/organisation till föreläsningen på Elmia Golfcenter (obegränsat antal till den digitala föreläsningen).