Under en prisceremoni på Science Park Towers i Jönköping den 6 mars 2024 utsågs Årets blivande styrelsetalang 2023. Det var Karolina Malmlöv, COO på Paprtect, som kammade hem utmärkelsen och kan titulera sig Årets blivande styrelsetalang 2023. Stort grattis Karolina!

Karolina, som är född 1991, har i sin roll som COO på Paprtect, framgångsrikt navigerat genom utmaningar och internationell expansion. Paprtect, som utvecklat en hygienartikel för offentliga pekskärmar, är ett nytt innovativt bolag som vuxit under Karolinas ledning. Hennes passion för ständig förbättring och att ta sig an nya marknader gör henne till en förebild och inspirationskälla för framtidens ledarskap.

Förutom den stora äran vinner Karolina en plats på utbildningen Rätt Fokus i styrelsearbetet, en två-dagars certifierad styrelseutbildning samt ett års medlemskap i Styrelseakademien. Hon bereds även plats som adjungerad styrelseledamot i ett av Entreprenörinvests intressebolag under ett års tid, med start enligt överenskommelse. Samt ett årskort på Friskis.

Bild: Day Fotografi

Juryns motivering

Genom att grunda och driva egna bolag, har hon visat en enastående förmåga att identifiera och lösa marknadsbehov med kreativa lösningar för att förhindra ett utbrett problem med stölder inom en av Sveriges största ungdomsidrotter. Hennes arbete har erkänts med prestigefyllda priser, som ett bevis på hennes förmåga att skapa värde och innovation. Dessutom har personens påföljande karriär ytterligare demonstrerat en bredd av kompetens, från affärsutveckling till marknadsföringsstrategier, och framför allt hennes engagemang för hållbarhet och etik inom affärsvärlden.

Via hennes förmåga att skapa starka team och främja en kultur av inkludering och tillväxt exemplifieras den moderna styrelsetalangen; drivet av innovation, ledarskap och ett oöverträffat engagemang för affärsutveckling och hållbarhet.

Årets blivande styrelsetalang är Karolina Malmlöv!

Jury

  • Henrik Laurelii, North Castle
  • Hanna Aspklint, StyrelseAkademien Jönköping
  • Helena Nordström, Placebrander och initiativtagare till Årets unga ledande kvinna
  • Isabela Lucas, Årets unga styrelsetalang 2022
  • Maria Nilisse Claesson, Jurysamordnare, StyrelseAkademien Jönköping

Här kan du läsa mer om Karolina