Den 2 mars presenteras vinnarna i två olika kategorier – Årets unga ledande kvinna 2022 och Årets unga styrelsetalang 2022 – under en festlig prisceremoni. Du kommer också få lära känna ledarna på årets lista lite bättre samt ”träffa” förra årets vinnare; Therese Salmonsson – Årets unga ledande kvinna 2021, och Hake Feka – Årets unga styrelsetalang 2021.

Här är alla ledare som är nominerade och tar plats på listan Årets unga ledande kvinna 2022. Under prisceremonin kommer vi avslöja vem av ledarförebilderna på årets lista som utmärkt sig lite extra och vinner titeln Årets unga ledande kvinna 2022. Vinnaren får bland annat presentkort på individuellt anpassad ledarskapscoachning genom Combitech och ett årskort med PT-timmar på Friskis.

StyrelseAkademien delar också ut ett pris till Årets unga styrelsetalang 2022 som vinner en styrelseutbildning och får ta plats i North Castles styrelse som adjungerad styrelseledamot. Samtliga ledarförebilder åker dessutom på en gemensam resa fylld av kunskap, inspiration och nätverkande.

Kvällens konferencier och föreläsare: Fanny Widman

Fanny Widmans långa erfarenhet från näringslivet och av ledarskapsutveckling har lett till att hon har en unik erfarenhet av vilka praktiska verktyg som behövs för att åstadkomma ett mer inkluderande arbetsliv för både kvinnor och män.

Fanny är utbildad inom verksamhetsstyrning, projektledning och marknadskommunikation och har tidigare arbetat inom flera typer av företag. Idag driver hon företaget Fannys Förebilder där hon bland annat arbetar med den uppmärksammade podcasten med samma namn, i vilken hon tillsammans med en gäst pratar om ledarskap och jämställdhet.

Hon har även gett ut boken ”Det är nog nu – Röster om jämställdhet för att förändra arbetslivet”. Med boken som bas har Fanny även byggt en digitalplattform som ger företag och organisationer kunskap, insikt, råd och konkreta verktyg att arbeta med jämställdhet.

Från medveten till action – Förstå och förändra beteenden som motverkar jämställdhet

I föreläsningen bjuds ni på Fannys story, varför hon startade podden, vad hon lärt sig genom åren och intervjuer med mer än ett hundratal av våra mest framgångsrika kvinnor i Sverige. Fanny talar om utmaningar som kvinnor möter längs sina karriärer och hur vi kan tackla dem. Men också vilket ledarskap som krävs för att skapa jämställda organisationer. Fanny tar upp verkliga situationer och utmaningar. Och bäst av allt, hon har dessutom massor med olika lösningar och tips för att undvika och hantera dessa.

Den här föreläsningen kommer öppna dina ögon och ge dig motivationen till att bidra till ett mer jämställt samhälle!

Tid, plats och anmälan för prisceremonin

Prisceremonin hålls på Elmia, i restaurang Småland torsdag 2 mars. Du som inte är på plats kan följa ceremonin som livesänds av Jönköpings-Posten.

Ingång sker vid Entré Nord från kl. 17.30.

Vi börjar med mingel och mat. Kl. 18.00 startar programmet och håller på till kl. 21.00. Därefter är det eftermingel.

Kostnad: 300 kr (gäller för dig som inte varit med på listan Årets unga ledande kvinna eller ingår i någon av de 2 platserna per företag som partners till projektet tillhandahåller).

Eventet betalas på plats och i kostnaden ingår mat och ett glas dryck. Önskas mer dryck går det fint att köpa till på plats.

OBS! Anmälan är bindande och vid utebliven avbokning fakturerar vi dig kostnaden även om du inte dyker upp. Det går bra att avboka din plats till och med onsdag 1 mars kl. 15.00. Avbokning sker till clara.ericsson@handelskammarenjonkoping.se. Vi skickar en påminnelse några dagar innan eventet.