Den 6 mars är det, för nionde året i rad, dags för prisceremoni för Årets unga ledande kvinna. Det kommer bli en kväll fylld av pepp och inspiration – framförallt ska vi hylla de 20 ledarförebilder som tagit plats på årets lista och kora tre vinnare. 

Under en festlig prisceremoni i Science Park Towers kommer du att få lära känna ledarna som tagit plats på årets lista. I slutet av kvällen avslöjar vi vilka vinnarna blir i tre olika kategorier – Årets unga ledande kvinna 2023, Årets unga ägande kvinna 2023 och Årets blivande styrelsetalang 2023.

Kvällens konferencierer – Lovisa Lidåker & Joakim Gustavsson

Vi är mycket glada att kunna presentera Lovisa Lidåker och Joakim Gustavsson som kvällens två konferencierer! En sprudlande och energisk duo som kommer att leda oss igenom prisceremonin. Lovisa tog själv plats på listan Årets unga ledande kvinna 2020 och Joakim jobbar som konsultchef på Knowit som är ett av partnerföretagen till Årets unga ledande kvinna.

Lovisa Lidåker och Joakim Gustavsson.

Föreläsning av Ownershift om effekterna av jämställt ägande

Nytt för i år är att vi kommer att dela ut ett pris kopplat till ägande – Årets unga ägande kvinna 2023. Flertalet kommuner i Jönköpings län har en lång väg att gå för att uppnå ett jämställt företagande och vi hoppas, att genom att lyfta fram förebilder, inspirera och uppmuntra fler att ta steget och starta bolag i länet. 

Under kvällen har vi den stora äran att välkomna Anna Nordén och Johan Karlsson från Ownershift som kommer att hålla en spännande föreläsning om maktstrukturer kopplat till just ägande. De kommer att prata om de effekter som ett jämställt ägande har för näringslivet. Anna och Johan är en del av forskningsgruppen på Ownershift som är en politiskt oberoende tankesmedja med syftet att förändra samhällets maktstrukturer genom ägande.

Johan Karlsson och Anna Nordén, Ownershift. Bild: Ownershift

Tid, plats och anmälan för prisceremonin

  • När? Den 6 mars. Vi börjar med mingel och livemusik kl. 17.30 och kör igång programmet kl. 18.00. Prisceremonin pågår fram till 20:30.
  • Var? Science Park Towers, i kongressen på plan 2. Ingång sker enklast via entré på Banarpsgatan.
  • Kostnad 399 kr. inkl. moms. Under kvällen kommer det serveras en vegetarisk tvårättersmeny samt alkoholfri dryck. Önskar du köpa till dryck är baren öppen.

Boka din plats här