Ett porträttfoto på Pär Lärkeryd. Pär sitter på en sten i skogen och är omgiven av träd. Det är soligt väder. Pär är klädd i ljus skjorta och kostym i en mörk färg.

Välkommen på digital lunchföreläsning om affärsnytta, kompetensförsörjning och jämställdhet med Pär Lärkeryd den 23/11!

Pär Lärkeryd har arbetat med jämställdhet sedan 80-talet och är välkänd för sina framgångsrika förändringsprojekt där fokus lagts på utveckling av både verksamheter och människor. Han har en framgångsrik karriär inom verkstadsindustri och skog och är idag VD för ett av Norrlands största företag Norra Skog. Som VD har han aktivt arbetat med jämställdhet för att öka tillväxten i bolaget. Norra Skogsägarna tilldelades under Pärs ledning Svenska Jämställdhetspriset 2016, en nationell utmärkelse för framstående jämställdhetsarbete.

Med ett stort engagemang för ledarskap och jämställdhet hittar han kreativa lösningar på samhällsutmaningar, både i ett verksamhetsperspektiv och på samhällsnivå. Vi är väldigt glada att Pär nu vill dela med sig av sina erfarenheter under en digital lunchföreläsning. Under föreläsningen ger han konkreta verktyg för inkluderande ledarskap samt tips och råd för hur du som ledare kan arbeta mer inkluderande för ökad tillväxt i ditt bolag/organisation.

Föreläsningen arrangeras i samarbete med Länsstyrelsen Jönköping.

När?

Onsdag 23 november kl. 12.00-13.30.

Var?

Online. Länk skickas ut någon dag innan föreläsningen.

Anmälan

Anmäl dig via formuläret nedan senast den 22 november.