Den 31 oktober stängde nomineringen till Årets unga ledande kvinna 2022 – och i år har vi fått in fler nomineringar än någonsin!

Under årets nomineringsperiod fick vi in hela 202 nomineringar från Jönköpings län. En del personer har fått flera nomineringar – totalt 141 personer har blivit nominerade. Dessutom har vi för första gången fått in nomineringar från alla kommuner i länet – fantastiskt!

Vad händer nu?

Alla som blivit nominerade har själva fått välja om de vill gå vidare i processen genom att svara på ett antal frågor om sig själva och sitt ledarskap. Därefter väntar en viktig och tuff uppgift för vår rekryteringspartner Poolia som har i uppdrag att sköta urvalsprocessen. Urvalet bygger på det underlag de nominerade själva valt att skicka in. Till slut kommer omkring 20 kvinnor att ta plats på listan med länets vassaste ledarförebilder.

När får jag veta vilka som kommit med på listan och vem som vinner?

Den 3 februari offentliggörs årets lista här på aretsungaledandekvinna.se och vid en prisceremoni den 2 mars utses vinnarna Årets unga ledande kvinna 2022 och Årets unga styrelsetalang.